'Pratto is fit en niet bang voor kunstgras'

maandag 4 januari 2021 13:37 51.595 keer bekeken 271 reacties Pro Shots

Lucas Pratto wil zich direct laten gelden bij Feyenoord. De aanwinst van de Rotterdammers is na medische testen fit genoeg bevonden om minuten te maken aanstaande zondag tegen Sparta Rotterdam. Wanneer Pratto de trainingsweek goed doorstaat zit de 32-jarige spits bij de wedstrijdselectie.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord neemt het zondag op tegen Sparta Rotterdam en op Het Kasteel voetballen ze nog op kunstgras. Pratto heeft al aan de staf laten weten dat dat hem niks uitmaakt en gewoon wil spelen. De Argentijn heeft in zijn Braziliaanse periode bij São Paulo al op nepgras gevoetbald en dat is hem goed bevallen.

De wedstrijd van zondag komt nog te vroeg voor Robert Bozeník en Ridgeciano Haps. De Feyenoorders trainen inmiddels wel weer mee, maar nog altijd niet volledig. Christian Conteh, Justin Bijlow, Orkun Kökçü en João Teixeira zijn er ook niet bij tegen Sparta Rotterdam. Het is nog onbekend wanneer ze weer inzetbaar zijn.

Gerelateerd nieuws
271 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 104 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74857 leden - Op dit moment zijn 155 mensen actief, waarvan 71 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved