Tien jaar zonder Moulijn: ''Het gemis is er nog iedere dag''

maandag 4 januari 2021 00:00 21.485 keer bekeken 37 reacties Pro Shots

Het is vandaag alweer tien jaar geleden dat Coen Moulijn op 73-jarige leeftijd is overleden. Mister Feyenoord wordt normaal gesproken op 4 januari bij De Kuip herdacht, maar dat kan dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Er wordt vanuit de lokale autoriteiten geen toestemming gegeven voor het bezoeken van het standbeeld bij De Kuip, iets dat sinds het overlijden van Feyenoords clubicoon een jaarlijkse traditie is geworden.

"Mark Koevermans belde mij op, want normaal mag ik vriendinnen meenemen, maar dat mag nu natuurlijk niet", vertelt Adrie Moulijn aan RTV Rijnmond. "Dus ik leg samen met Gerard Meijer en een paar mensen van het bestuur de bloemen. Verder mag er niemand bij." Ook de plannen om het Feyenoord Museum in het teken te zetten van Moulijn kunnen niet doorgaan. "Het museum moest ook sluiten, ze mogen niemand toelaten, dus ze moeten dat uitstellen. Van het voorjaar kan het misschien. Het is hopen dat dat kan."

Ondanks dat het voor supporters niet mogelijk is om het standbeeld te bezoeken, staan Feyenoord en FSV De Feijenoorder uiteraard wel stil bij het overlijden van Moulijn. Algemeen directeur Mark Koevermans, FSV-voorzitter Remco Ravenhorst en Gerard Meijer & vrouw Emily brengen samen met Adrie Moulijn een bezoek aan het standbeeld van Coen aan de Olympiazijde van De Kuip. Zij nemen daarbij een minuut stilte in acht.

Gerelateerd nieuws
37 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74857 leden - Op dit moment zijn 91 mensen actief, waarvan 40 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved