Feyenoord bevestigt komst Lucas Pratto

vrijdag 1 januari 2021 17:13 126.100 keer bekeken 929 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft in Lucas David Pratto (32) een aanvallende versterking gevonden. De Argentijnse spits komt voor de rest van dit seizoen op huurbasis over van River Plate.

De ervaren Pratto speelde het grootste gedeelte van zijn carrière in Zuid-Amerika en kwam bovendien vijf keer uit voor het nationale elftal van Argentinië. Zijn debuut als jeugdspeler van Boca Juniors maakte hij in 2007.

De overstap van Pratto naar Europa betekent niet zijn eerste avontuur buiten Zuid-Amerika. In Noorwegen speelde hij een half seizoen voor FC Lyn Oslo en tussen 2011 en 2013 was hij veertien wedstrijden de aanvalsleider voor het Italiaanse Genoa FC. In dat shirt was hij een keer trefzeker. De afgelopen jaren was Pratto weer actief in Zuid-Amerika, waar hij onder meer uitkwam voor São Paulo en River Plate.

Frank Arnesen: ''Met de komst van een ervaren spits als Lucas voegen we een extra aanvallende optie toe aan de selectie die er meteen kan staan. Iets dat zeer welkom is met het oog de aanstaande, belangrijke seizoenshervatting en de ambities die we voor dit seizoen hebben. Goed voor Feyenoord dat we op deze manier onze selectie voor de rest van het seizoen nog hebben kunnen versterken.''

Gerelateerd nieuws
929 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 260 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75055 leden - Op dit moment zijn 614 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved