'Feyenoord neemt volledige salaris over van Pratto'

donderdag 31 december 2020 10:39 113.315 keer bekeken 420 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt Lucas Pratto op huurbasis over van River Plate. De geluiden waren eerder dat de Rotterdammers ook een optie tot koop hadden bedongen voor de 32-jarige spits, maar Argentijnse media komen vandaag met alle details van het huurcontract naar buiten en maken bekend dat er geen optie tot koop in het contract is opgenomen.

Feyenoord neemt Pratto voor zes maanden over en betaalt dan ook zijn volledige salaris. De Rotterdammers hoeven geen huursom over te maken naar Argentinië. River Plate heeft de inmiddels overbodige spits twee jaar geleden voor ongeveer dertien miljoen overgenomen en hoopt deze zomer nog iets te kunnen terugverdienen en hem te verkopen voor een bedrag van rond de drie miljoen euro.

Pratto is gisteravond gearriveerd in Nederland om zijn huurtransfer af te ronden. Donderdagochtend staat de medische keuring op de planning en hij gaat, als alles volgens planning verloopt, daarna zijn contract tekenen in De Kuip. Het is nog niet bekend wanneer Feyenoord de nieuwe aanwinst gaat presenteren.

Gerelateerd nieuws
420 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 119 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75055 leden - Op dit moment zijn 605 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved