Oud-Feyenoorder Janmaat naar ADO Den Haag

Oud-Feyenoorder Janmaat naar ADO Den Haag

Daryl Janmaat is de komende jaren weer in de Eredivisie te bewonderen. De oud-Feyenoorder heeft een contract tot medio 2023 getekend bij ADO Den Haag.

''Het is prachtig om terug te komen bij de club waar het voor mij allemaal is begonnen”, zegt Janmaat via de officiële kanalen van ADO. ''Dit voelt als thuiskomen. Ik heb er uitgebreid met mijn familie over gesproken en volg mijn gevoel.'' Janmaat trainde de afgelopen weken al mee bij ADO Den Haag en is inmiddels weer helemaal fit om minuten te maken.

Janmaat tekent voor 2,5 jaar. ''Dat zegt wel wat over mijn intenties. Ik wil hier misschien wel afsluiten. Maar ik kom hier zeker niet om af te bouwen. Ik ben fit en gretig. Makkelijk gaat het niet worden, maar ik hou wel van een uitdaging. We moeten er hard voor werken, maar ik zie genoeg kwaliteit in het team. Los van mijn eigen kwaliteiten hoop ik de ploeg ook te kunnen helpen met mijn ervaring.''

Lees meer over
ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties