Aangepast programma bij herdenking Coen Moulijn

maandag 28 december 2020 18:32 11.775 keer bekeken 7 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Op maandag 4 januari aanstaande is het precies tien jaar geleden dat Coen Moulijn overleed. Zoals gebruikelijk staan Feyenoord en FSV De Feijenoorder ook dit jaar stil bij het overlijden van Feyenoords clubicoon. Er waren al voorbereidingen getroffen voor een speciale tiende herdenking, maar als gevolg van de corona-maatregelen is het programma voor deze herdenking aangepast. Dit is in goed overleg gegaan met onder meer Adrie Moulijn – de weduwe van Coen.

Om 11:00 uur brengen algemeen directeur Mark Koevermans, voorzitter van FSV De Feijenoorder Remco Ravenhorst en Gerard Meijer & vrouw Emily samen met Adrie Moulijn een bezoek aan het standbeeld van Coen aan de Olympiazijde van De Kuip. Zij zullen een minuut stilte in acht nemen om de legendarische linksbuiten, die op 4 januari 2011 op 73-jarige leeftijd overleed, te herdenken.

Daarnaast biedt de club ook supporters de gelegenheid om op 4 januari het standbeeld van Coen te bezoeken. Dit geldt uiteraard alleen voor supporters die geen gezondheidsklachten hebben. Heb je wel klachten? Blijf dan thuis. Bezoekers hebben toegang vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur via de Olympiazijde van De Kuip. In het stadion is nog een aantal maatregelen van kracht.  

Zo dient iedereen anderhalve meter afstand van elkaar te houden, geldt binnen de hekken een aangegeven eenrichtingsroute en worden bezoekers bij binnenkomst gewezen op de gezondheidscheck. Brasserie De Kuip is vanwege de coronamaatregelen gesloten.

Gerelateerd nieuws
7 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 5 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74857 leden - Op dit moment zijn 109 mensen actief, waarvan 50 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved