''De juiste transferwindow voor Senesi is niet die van januari''

''De juiste transferwindow voor Senesi is niet die van januari''

Marcos Senesi gaat zo goed als zeker in januari geen transfer maken. De Argentijn werd afgelopen zomer met diverse clubs in verband gebracht, maar tot concrete onderhandelingen is het nooit gekomen. Ook de komende weken verwacht 'kamp-Senesi' geen transfer.

Stefano Antonelli, een van de belangenbehartigers van de Argentijnse verdediger, reageert in gesprek met Radio Marte: "De juiste transferwindow voor Senesi is niet die van januari, maar vooral de zomerse transferperiode. Ik behartig zijn belangen rechtstreeks en weet wat er gaande is, maar ik herhaal dat hij in januari niet op de markt komt."

Afgelopen zomer werd Senesi in verband gebracht met SSC Napoli. "Napoli heeft mijn cliënt altijd gewaardeerd. Hij was de meest geliefde optie als Kalidou Koulibaly of Nikola Maksimovic was vertrokken. Andersom ziet hij dat ook wel zitten, maar op dit moment is er niets concreets gaande."

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties