''De juiste transferwindow voor Senesi is niet die van januari''

maandag 28 december 2020 14:32 55.065 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

Marcos Senesi gaat zo goed als zeker in januari geen transfer maken. De Argentijn werd afgelopen zomer met diverse clubs in verband gebracht, maar tot concrete onderhandelingen is het nooit gekomen. Ook de komende weken verwacht 'kamp-Senesi' geen transfer.

Stefano Antonelli, een van de belangenbehartigers van de Argentijnse verdediger, reageert in gesprek met Radio Marte: "De juiste transferwindow voor Senesi is niet die van januari, maar vooral de zomerse transferperiode. Ik behartig zijn belangen rechtstreeks en weet wat er gaande is, maar ik herhaal dat hij in januari niet op de markt komt."

Afgelopen zomer werd Senesi in verband gebracht met SSC Napoli. "Napoli heeft mijn cliënt altijd gewaardeerd. Hij was de meest geliefde optie als Kalidou Koulibaly of Nikola Maksimovic was vertrokken. Andersom ziet hij dat ook wel zitten, maar op dit moment is er niets concreets gaande."

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74857 leden - Op dit moment zijn 94 mensen actief, waarvan 50 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved