''Ik kijk heel goed terug op mijn periode op Varkenoord''

''Ik kijk heel goed terug op mijn periode op Varkenoord''

Faris Hammouti is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De huidige speler van Almere City brak nooit door in De Kuip en heeft zich de laatste jaren in de Keuken Kampioen Divisie goed weten te ontwikkelen. In gesprek met ELFVoetbal.nl blikt de oud-Feyenoorder terug op zijn periode in Rotterdam.

''De laatste jaren kon ik bij Feyenoord voor mijn gevoel mezelf niet zijn'', begint de verdediger. ''Moeilijk te zeggen waaraan dat lag, maar in die tijd had ik weinig vertrouwen in de club en in mezelf. Ik twijfelde en werd daarin niet bijgestaan. Nadat ik mijn contract tekende heb ik mijn periode bij Feyenoord als rot ervaren. Ik zou verhuurd worden, maar dat lukte niet. Toen raakte ik geblesseerd en toen ik wel weg kon, liet de club me niet gaan. Gelukkig ben ik uiteindelijk toch bij Almere City terechtgekomen.”

“Die rottige periode op het eind bij Feyenoord heeft verder geen invloed op mijn gevoel voor de club. Ik kijk heel goed terug op mijn periode op Varkenoord. Ik heb het er altijd naar mijn zin gehad. Ik zat in de 1997-lichting. Door Hard Gras is een boek geschreven over ons team van toen. Natuurlijk was dat mooi, maar voor mezelf kwam het allemaal te vroeg. Als je wordt opgehemeld terwijl je nog niets hebt bereikt, dan heeft het zo weinig zin om er extra druk op te leggen. Als die spelers allemaal waren doorgebroken dan zou je zeggen: maak een boek. Nu hecht ik er weinig waarde aan.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties