'Jørgensen krijgt geen vakantie en traint door'

donderdag 24 december 2020 14:16 96.215 keer bekeken 185 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen heeft gisteren opnieuw moeten afhaken met een blessure. De Deen trainde dinsdagochtend nog voluit mee, maar kreeg later last van zijn lies en wilde geen risico nemen en zat daardoor niet bij de wedstrijdselectie.

Feyenoord verwacht Jørgensen op 10 januari, wanneer de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het programma staat, weer terug te hebben. De Deen traint de komende dagen op trainingscomplex 1908 dan ook keihard door om fit te kunnen beginnen aan de tweede seizoenshelft. De spits krijgt van de club geen vrijaf. De rest van de selectie is de komende acht dagen wel vrij.

Ridgeciano Haps keert volgens het Algemeen Dagblad zo goed als zeker weer terug tegen Sparta Rotterdam. De verdediger traint alweer enkele dagen voluit mee en begint weer wedstrijdfit te raken. Ook het herstel van Robert Bozenik verloopt voorspoedig.

Feyenoord rekent in de eerste competitiewedstrijd van 2021 niet op Justin Bijlow, Orkun Kokcu en Christian Conteh. De Portugees Joao Teixeira is er ook niet bij en verwacht zelf binnen vijf weken weer terug te zijn. De medische staf verwacht echter een langere afwezigheid van de middenvelder. Luis Sinisterra is straks weer helemaal terug en klaar voor een volledige wedstrijd.

Gerelateerd nieuws
185 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 98 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 52 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved