''Geloof niet dat Feyenoord geïnteresseerd is in Giakoumakis''

''Geloof niet dat Feyenoord geïnteresseerd is in Giakoumakis''

Feyenoord is niet geïnteresseerd in VVV-topscorer Giorgios Giakoumakis. Dat gerucht werd door Griekse media de wereld ingeslingerd, maar werd woensdagmiddag ook weer ontkracht door Stan Valckx, manager voetbalzaken van de club. Hij stelt bovendien dat de Griek alleen voor de hoofdprijs mag vertrekken.

Valckx ontkent de interesse in een uitzending van de Limburgse radiozender L1. Door de hoge vraagprijs zouden de Rotterdammers de spits niet kunnen aantrekken. "En ik geloof ook niet dat Feyenoord geïnteresseerd is. We hebben onlangs nog tegen ze gespeeld. Ik ken Arnesen goed, dat is toen besproken."

Ook VVV zelf doet de topscorer niet graag van de hand. "Ons belang is vooral om in de Eredivisie te blijven. We vinden normaal gesproken niet zo'n goede vervanger in de winterperiode. We blijven liever in de Eredivisie, om hem dan in de zomer te verkopen."

Het Griekse Sportime meldde eerder dat Giakoumakis de bovenste naam zou zijn op de shortlist van de Rotterdammers. De 26-jarige Griek werd afgelopen zomer voor twee ton opgepikt door VVV, waar hij uitgroeide tot een van de topscorers. Momenteel deelt hij de tweede plaats in dat klassement met Steven Berghuis. Beiden scoorden tien goals, één minder dan FC Twente-spits Danilo.

Lees meer over
Steven Berghuis Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties