Kaj Sierhuis getipt als tijdelijke spits voor Feyenoord

maandag 21 december 2020 22:31 62.925 keer bekeken 228 reacties Pro Shots

Feyenoord wil in de winterstop proberen om een speler te huren of transfervrij aan te trekken. De voorkeur van Dick Advocaat ligt bij een spits, alleen liggen die spelers niet voor het oprapen. Nicolai Jørgensen speelde tegen Vitesse een verdienstelijke wedstrijd, maar dat was ook al even geleden. Feyenoord watcher Mikos Gouka: "Dat is ook het grootste probleem volgens mij." 

"Jørgensen was natuurlijk heel erg slecht tot op heden, maar ook met zijn vervangers was het moeizaam. Linssen is natuurlijk geen echte spits", aldus Gouka in het programma Voetbalpraat van FOX Sports. Analist Kenneth Perez vult ironisch aan. "Dat geeft ook wel de lat aan. Als je actief hebt gespeeld, dan heb je het goed gedaan. Maar goed: de kans die hij had, weet je..." Gouka is het daar niet helemaal mee eens. "Dan ontbeert een beetje geluk, ja. De bal kwam een beetje naast hem, achter hem en die keeper die dook maar gewoon. Het zat hem niet mee, maar hij heeft tot nu toe maar één goal gemaakt en Linssen ook."

Nu wordt Kaj Sierhuis genoemd als tijdelijke spits voor Feyenoord, want Sierhuis komt nauwelijks aan spelen toe bij Stade Reims in Frankrijk. Perez: "Opvallend. een speler uit Nederland die weinig speelt in het buitenland. Dat zal toch wel de honderdste speler zijn? Denk je dan niet dat Feyenoord hem dan had gehaald voordat hij naar Reims zou gaan?" Gouka: "Dat konden ze echt niet betalen."

Gerelateerd nieuws
228 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 121 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75057 leden - Op dit moment zijn 49 mensen actief, waarvan 33 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved