Derksen: ''Hij zal toch een plan voorgeschoteld hebben gekregen?''

Derksen: ''Hij zal toch een plan voorgeschoteld hebben gekregen?''

Normaal gesproken maakt Dick Advocaat het huidige seizoen af met Feyenoord en daarna neemt Arne Slot het stokje over van De Kleine Generaal. Journalist Valentijn Driessen denkt dat zowel supporters als buitenwacht wellicht te hoge verwachtingen hebben. "Hij gaat het wel moeilijk krijgen. Je moet daar wel een beetje krediet krijgen en iedereen denkt dat het voetbal opnieuw uitgevonden wordt en Feyenoord gaat voetballen zoals Ajax en AZ."

"Dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Er moet kwaliteit bij. Dan kun je Arne Slot heten, maar je moet gewoon kwaliteit hebben", aldus Driessen in het programma Veronica Inside. Analist René van der Gijp is het ermee eens. "Je gaat Diemers niet beter laten spelen. Die ene die twee goals maakte tegen VVV (Toornstra - red.), daar zit ook niet meer in. Daar gaat geen trainer meer uithalen."

Johan Derksen snapt niet precies waarom Slot voor Feyenoord heeft gekozen. "Ik begrijp dat Feyenoord hem genomen heeft, want hij is een jonge, talentvolle trainer, heeft het heel goed gedaan. Maar ik begrijp niet wat het verkooppraatje van Feyenoord was. Hij zal toch een plan voorgeschoteld hebben gekregen? Als Feyenoord niet kan investeren, dan is het heel onverstandig wat hij gedaan heeft. Bij een plan hoort een prijskaartje en waar Feyenoord dat geld vandaan haalt... er moet nogal wat geïnvesteerd worden wil je daar een beter elftal van maken."

Lees meer over
Johan Derksen Jens Toornstra Vitesse ajax Dick Advocaat Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties