Berghuis haakt af voor Vitesse-uit

Berghuis haakt af voor Vitesse-uit

Feyenoord moet het zondag in de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse doen zonder Steven Berghuis. De aanvaller is volgens het Algemeen Dagblad toch niet op tijd fit voor het duel van dit weekend.

De aanvoerder van Feyenoord viel tegen VVV-Venlo uit met een blessure aan zijn lies. Afgelopen maandag werd bekend dat de blessure meeviel en dat Berghuis tegen Vitesse weer minuten kon maken. De trainingen van de afgelopen dagen wezen uit dat het duel van zondag nog te vroeg komt. Het is nog onduidelijk of Berghuis woensdag tegen sc Heerenveen wel kan meespelen.

Ridgeciano Haps heeft deze week de training individueel hervat. De linksback ontbrak de laatste weken en het blijft geheimzinnig waarom hij zo lang absent was. Zelf wilde hij daar in een korte verklaring weinig over kwijt. "Hij bepaalt zelf wat hij gaat zeggen, als hij weer gaat spelen. In januari hoop ik dat Ridgeciano weer volledig bij de groep is.''

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Vitesse sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties