Linssen: ''Stap naar Feyenoord niet te groot geweest''

Linssen: ''Stap naar Feyenoord niet te groot geweest''

Bryan Linssen neemt het zondag met Feyenoord op tegen zijn oude club Vitesse. De 29-jarige aanvaller was in Arnhem succesvol en wist in drie seizoenen ruim veertig keer te scoren. Afgelopen zomer kwam Linssen naar De Kuip, maar wist in de competitie pas een keer te scoren.

''Je hoopt persoonlijk dat het beter gaat. Dat je nu al op tien doelpunten had gestaan en dat alles vanzelf gaat. Dat is niet het geval. Je moet er keihard voor werken om te halen wat je wil halen. Daar ben ik nu niet tevreden over, maar ik ga zeker door met hard werken'', vertelt Linssen in gesprek met FOX Sports.

Is de stap naar Feyenoord niet te groot? ''Nee, dat niet. Helemaal niet. Het is op dit moment niet goed genoeg. Ik weet ook dat ik beter kan. Als ik wist dat ik niet beter kan, dan was het inderdaad een te grote stap. Ik heb laten zien dat het beter kan. Ik moet wel keihard blijven werken en naar die momenten blijven zoeken.''

Lees meer over
De Kuip Vitesse Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties