'Feyenoord gaat zich niet versterken in de winterstop'

'Feyenoord gaat zich niet versterken in de winterstop'

Feyenoord gaat de komende transferperiode geen grote investeringen doen in de selectie. De Rotterdammers zijn uitgeschakeld in de Europa League en missen hierdoor extra inkomsten. Ook moeten de financiële klappen worden opgevangen die de stadionclub ontvangt door de coronacrisis.

Dit meldt FeyenoordTM. Algemeen directeur Mark Koevermans gaf afgelopen week al aan dat Feyenoord de tweede seizoenshelft met publiek heeft begroot. In januari zijn er definitief geen supporters welkom in De Kuip en ook de voorspellingen voor februari en maart zijn nog niet positief. Het geld dat nu beschikbaar is moet hiervoor gebruikt worden.

Dick Advocaat ontvangt hiermee slecht nieuws. Het is algemeen bekend dat de 73-jarige trainer de selectie graag wil versterken met een extra spits. Feyenoord komt alleen in actie op de transfermarkt wanneer het een van de sterkhouders voor een miljoenenbedrag weet te verkopen. Een deel van de inkomsten kan dan gebruikt worden om een vervanger te halen.

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties