''Ze bakken er bij Feyenoord iedere keer helemaal niks van''

''Ze bakken er bij Feyenoord iedere keer helemaal niks van''

Feyenoord won afgelopen zondag weer eens, maar soepel ging het wederom niet. Columnist Sjoerd Mossou ziet week in week uit een ploeterend Feyenoord dat op het tandvlees lijkt te lopen. "Het is voor Advocaat een worsteling, kijk maar hoe hij reageert op situaties, maar ook voor die spelers."

"Het is elke wedstrijd opnieuw een worsteling en dan krijg je nu die blessures erbij. Voor die blessures moet je wel bij jezelf te rade gaan, want het is niet normaal als je zoveel blessures hebt", aldus Mossou in het programma Voetbalpraat van FOX Sports.

Analist Valentijn Driessen vindt de verhalen over de blessures bij Feyenoord en andere clubs irritant. "Hou op man! Alsjeblieft! Ik word zo moe van die verhalen over de smalle selecties en de zware programma's. De ene na de andere trainer praat het zichzelf aan als excuus." Mossou: "Feyenoord heeft wel tien blessures of zo." Nog is Driessen het niet eens. "Maar je moet zien wat ze dan toch nog op de mat kunnen leggen."

Bryan Linssen gaf onlangs aan dat drie wedstrijden spelen in de week hem zwaar valt. "Van dat interview vielen echt de ogen uit m'n hoofd", reageert Vincent Schildkamp. "Linssen vond het allemaal zo zwaar, zwaarder heeft geen enkele ploeg in Europa het gehad... Ik dacht: wat zegt 'ie nou allemaal?" Kenneth Perez haakt daarop in: "Ik denk hij het zwaar vindt, omdat hij tegen FC Emmen én zichzelf speelt. Wie is dat eigenlijk, sinds hij bij Feyenoord speelt? Hij rent maar als een kip zonder kop."

Sjoerd Mossou begrijpt niet dat de Rotterdammers zich blijven versterken met transfervrije spelers uit de subtop. "Feyenoord heeft er een talent voor om iedere keer de beste speler van een andere club te halen", refereert hij aan Yassin Ayoub (FC Utrecht) en Marko Vejinovic (Vitesse). "Maar het is ongelooflijk: ze bakken er bij Feyenoord iedere keer helemaal niks van."

Lees meer over
FC Utrecht Dick Advocaat Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties