Niet juichen van Berghuis valt op: ''Je proeft veel irritatie''

Niet juichen van Berghuis valt op: ''Je proeft veel irritatie''

Steven Berghuis kon zondagmiddag tegen VVV met veel dreiging en een doelpunt eindelijk weer belangrijk zijn voor Feyenoord. Daarbij is het veel mensen opgevallen dat hij niet juichte bij de goals van zijn ploeg. In FC Rijnmond wordt dat besproken.

Excelsior-speler Thomas Verhaar zag bij geen van de doelpunten veel gejuicht worden. "Misschien dat ze niet tevreden waren over hoe ze in de wedstrijd zaten en dat het wat moeizamer ging dat ze van tevoren hadden verwacht. Vermoeidheid, dat zou ook nog kunnen. Ik vond het een beetje raar." Oud-Feyenoorder Guyon Fernandez reageert: "Ik denk dat donderdag nog een beetje in het hoofd heeft gezeten. Bij VVV met 3-0 winnen is fijn, maar ik denk dat ze dat liever donderdag hadden gedaan."

Presentator Bart Nolles denkt dat het van Berghuis geen goed signaal is naar de supporters. "Er zijn duizenden supporters die veel geld hebben betaald voor een seizoenkaart, waar ze niks aan hebben. Dan moet er een abonnement worden gekocht bij FOX om de wedstrijden alsnog te kunnen kijken. Dan zit je voor de televisie, maakt hij de bevrijdende 2-0, veer je als supporter op en zie je een speler denken: 'Ach, laat maar'. Dat is geen goed beeld."

Sinclair Bischop merkt al langer irritatie bij de aanvoerder van Feyenoord. "We hadden hem donderdag in Oostenrijk wat geïrriteerd voor de camera. Met name omdat het toch niet loopt. Heel veel mensen verwachten juist van hem dat hij opstaat. Daar vroegen we naar, toen vertelde hij: 'het gaat niet om mij en iedereen let maar op mij'. Ik denk dat hij op dit moment wat minder in zijn vel zit. Dat kan allemaal hard gaan, bij twee overwinningen voor de winterstop komt alles weer samen. Maar je proeft bij hem wel veel irritatie van de afgelopen weken, waarin Feyenoord veel heeft weggegeven. Dat zit hem niet lekker."

Lees meer over
Steven Berghuis Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties