''Mensen zeiden al dat Toornstra die plek zou heroveren''

''Mensen zeiden al dat Toornstra die plek zou heroveren''

Feyenoord wist zondagmiddag in Venlo eindelijk weer te scoren en te winnen. Met een 0-3 zege gaf de ploeg het juiste antwoord op de blamage in Klagenfurt enkele dagen eerder. "Ik begrijp niet dat je dan drie dagen ervoor zo'n wanprestatie kan leveren tegen een tegenstander die er ook niet veel van kon. Toen zag ik niks van die geest die ik gisteren zag", aldus Sinclair Bischop.

Na drie wedstrijden zonder goals was het uitgerekend Jens Toornstra die in Venlo de bevrijdende 0-1 binnen schoot. "Het masterplan van het begin van het seizoen, daar kwam Toornstra helemaal niet in voor", herinnert Ruud van Os zich in de FC Rijnmond Podcast. "Dat was wel de man die je nu weer over het dode punt heen helpt. Mensen zeiden aan het begin van het seizoen al: Toornstra gaat gewoon die plek weer veroveren. Hij doet het voor je in Venlo. Een heel belangrijke overwinning; niet alleen voor de punten, maar ook in het koppie."

"Het is eerder andersom", reageert Dennis van Eersel. "Als Feyenoord deze ook niet had gewonnen, dan was het echt heel hard aangekomen. Alles is niet opeens weer geweldig en koek en ei omdat Feyenoord van VVV heeft gewonnen. Voor dat opportunisme moet je wel waken. Maar natuurlijk is dit voor Feyenoord een opsteker. Als je vier wedstrijden op rij niet hebt gewonnen, moest er nu linksom of rechtsom wel gewonnen worden."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties