Van Boekel fluit belangrijke wedstrijd tegen Vitesse

maandag 14 december 2020 12:21 15.680 keer bekeken 37 reacties Pro Shots

De topper tussen Vitesse en Feyenoord staat aankomend weekend onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Hij neemt daarbij grensrechters Roy de Nas en Dave Goossens en vierde official Christiaan Bax mee. Jeroen Manschot is de VAR in Arnhem. Hij wordt geassisteerd door Richard Polman. 

Van Boekel floot dit seizoen zeven Eredivisieduels, waarvan één keer eerder een duel van Feyenoord. Dat was de 1-1 tegen FC Twente in De Kuip in de tweede speelronde van dit seizoen. Van Boekel trok toen vier gele kaarten en kende Feyenoord twee strafschoppen toe. Gemiddeld gaf hij dit seizoen drie gele kaarten per wedstrijd. Twee keer gaf hij rood (waarvan één tweede gele kaart) en in totaal legde hij zes keer de bal op de stip.

De wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord is dit seizoen een topper te noemen. De ploeg uit Arnhem presteert boven verwachting en staat na twaalf wedstrijden op 26 punten, evenveel als de Rotterdammers. In het duel van dit weekend staat dan ook veel op het spel: de verliezer kan de aansluiting met de top kwijtraken. Wellicht dat de wedstrijd tegen Vitesse op het juiste moment komt voor de Rotterdammers: waar Feyenoord afgelopen weekend eindelijk weer wist te winnen, verloor de tegenstander vijf punten in de laatste twee wedstrijden. Afgelopen weekend speelde het gelijk tegen Heerenveen (1-1) en een week eerder ging het met 2-1 onderuit tegen PEC Zwolle.

Gerelateerd nieuws
37 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75277 leden - Op dit moment zijn 184 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved