Advocaat haalt uit naar NOS: ''Wat wil je nou eigenlijk?''

Advocaat haalt uit naar NOS: ''Wat wil je nou eigenlijk?''

Trainer Dick Advocaat lijkt moe te worden van de kritiek op het spel van Feyenoord. Tegen VVV-Venlo wist zijn ploeg met 0-3 te winnen, maar volgens de NOS verbloemde die uitslag veel. "Wat moet het verbloemen dan?", vroeg Advocaat geïrriteerd.

"Ik weet niet hoe jullie een wedstrijd bekijken, maar als je een uitwedstrijd met 0-3 wint, heb je het gewoon goed gedaan", aldus Advocaat. "Dan kun je er van alles bij gaan halen, topniveau dit en dat, maar het is een prima uitslag, we hebben prima gespeeld en we gaan gewoon verder."

De coach wordt verweten dat Feyenoord moeizaam tot scoren komt. "Daar heeft ook iedereen het maar over, maar we staan gewoon tweede qua doelpunten in de Eredivisie. Ik weet niet waar jullie het over hebben." Een volgende statistiek wordt genoemd: tot vandaag was Naoufal Bannis de laatste aanvaller die een velddoelpunt maakte, bijna anderhalve maand geleden. "Daar gaat het toch niet om? Het gaat erom hoeveel goals we maken. Iedereen loopt maar te zeuren erover, maar na Ajax hebben wij de meeste goals gemaakt."

"Wat wil je nou eigenlijk? Wat wil je dat ik zeg?", vraagt Advocaat wanneer interviewer Jeroen Grueter blijft doorvragen. Op de vervolgvraag hoe hij ertegenaan kijkt, antwoordt hij kortaf: "Heel positief."

Lees meer over
ajax Dick Advocaat Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties