Advocaat: ''Hopen dat Teixeira de missing link is''

Advocaat: ''Hopen dat Teixeira de missing link is''

Uit bij VVV-Venlo moet Dick Advocaat het bij Feyenoord weer op de rit zien te krijgen. Dat wil hij doen met João Teixeira op de plek van Mark Diemers. In gesprek met FOX Sports legt hij die keuze uit.

"Het heeft ermee te maken dat we de laatste tijd heel weinig scoren en ook heel weinig creëren", vertelt Advocaat. "Dit is een jongen die aanvallend wel iets kan, dus laten we hopen dat dat de missing link is." Over de wedstrijd tegen Wolfsberger AC wil hij het niet te veel meer hebben. "We hebben gezegd: we moeten het afsluiten. Het is gebeurd, we hebben tot de laatste wedstrijd meegedaan, maar het was niet goed genoeg. We moeten vooruit kijken."

Er circuleerden afgelopen week verhalen dat Advocaat voortijdig zou kunnen opstappen bij Feyenoord, maar daar denkt hij absoluut niet aan. "Daar wordt veel over geschreven, je moet continu aan iedereen antwoord geven. Ik zit gewoon goed hier, dat is het probleem helemaal niet." Op de vraag of hij na de winterstop nog in de dug-out zit: "Ik zou niet weten waarom niet. Als het voor Feyenoord beter zou zijn (om te stoppen, red.), zou ik er geen problemen mee hebben, maar dat gevoel heb ik totaal niet."

Lees meer over
Dick Advocaat Mark Diemers João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties