Jonker: ''Ik speel met mijn team graag tegen Antonucci''

Jonker: ''Ik speel met mijn team graag tegen Antonucci''

Feyenoord beschikt vanaf volgend seizoen over Francesco Antonucci. De middenvelder speelt momenteel nog op huurbasis bij FC Volendam en lijkt steeds meer in vorm te raken. Niet iedereen is echter onder de indruk van het spel van de 21-jarige Belg.

Antonucci legt goede cijfers af in Volendam. In de Keuken Kampioen Divisie had hij even nodig om in vorm te komen, maar inmiddels staat hij op vier goals en gaf hij zes assists, alle zes in de laatste drie wedstrijden. Afgelopen vrijdag bereidde hij nog drie goals voor in de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Andries Jonker vertelt in de liveshow van Voetbal International zondagochtend echter niet onder de indruk te zijn van de middenvelder. "Jullie, de media, hebben het allemaal over Antonucci", aldus de trainer van Telstar. "Maar ik wil graag tegen hem spelen met mijn team." De mannen aan tafel zijn het erover eens dat de middenvelder nauwelijks verdedigend werk levert. "Dan kan hij nog zoveel op doel schieten, het meest van de hele Eerste Divisie, maar van mij mag hij meedoen." Ook Kees Jansma kan de mening van Jonker begrijpen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties