Driessen: ''Dan kan het huwelijk in de winter zomaar klappen''

Driessen: ''Dan kan het huwelijk in de winter zomaar klappen''

Columnist Valentijn Driessen vindt dat Feyenoord de Europese uitschakeling volledig aan zichzelf te wijten heeft. Hij doelt dan niet alleen op het belabberde spel van de Rotterdammers tegen Wolfsberger AC, maar ook op de verhouding tussen Arnesen en Advocaat: "Bij Feyenoord liggen technisch directeur Frank Arnesen en hoofdtrainer Dick Advocaat nog in één bed. Maar voor hoe lang nog na de kansloze nederlaag bij Wolfsberger AC?"

"Tussen de regels door lees je een snelgroeiende verwijdering", zo vertelt Driessen in zijn column in De Telegraaf. "Advocaat verwijt Arnesen de door hem gewenste versterkingen niet binnen te halen en zegt dat Ajax de enige topclub in Nederland is. Zelfs als Advocaat gelijk heeft, is het vanuit Rotterdams oogpunt een onhandige uitspraak."

"En terwijl Advocaat aan zijn lot wordt overgelaten, omarmt Arnesen het Feyenoord-elftal onder 21 jaar bijna demonstratief steviger dan het eerste elftal. Financieel en door een compleet nieuwe staf met buitenstaanders te formeren", zo vervolgt Driessen. "Vinden Advocaat en Arnesen elkaar niet snel, dan verbetert de relatie niet ondanks de verschillende belangen op korte en lange termijn. En dan kan het huwelijk in de winter zomaar klappen."

Lees meer over
ajax Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties