''Vanavond wordt Linssen bij de training nog getest''

''Vanavond wordt Linssen bij de training nog getest''

Feyenoord is vandaag vertrokken naar Oostenrijk om zich voor te bereiden op het belangrijke duel tegen Wolfsberger AC. De Rotterdammers moeten winnen om te kunnen overwinteren in Europa. Het is in aanloop naar het duel nog de vraag of Bryan Linssen minuten kan maken.

"Vanavond wordt Linssen bij de training nog getest", vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. Luis Sinisterra is eerder bij de wedstrijdselectie gehaald dan vooraf werd gecommuniceerd. "Twee weken geleden hebben wij aan Dick Advocaat nog gevraagd of hij een optie was. Toen mocht hij er eigenlijk vanaf 12 december weer bij zitten van de medische staf. Maar dit is zo'n belangrijk duel, dus is hij mee."

De Colombiaan is dus klaar om enkele minuten te maken. "Je weet nooit hè, straks staat het gelijk, met nog zes minuten te spelen en hij valt in....'' Naast Sinisterra is ook Leroy Fer mee. ''Hij staat ook niet in de basis, dat moeten we niet verwachten. Het geeft wel aan dat het goed gaat met zijn herstel."

Lees meer over
Luis Sinisterra Dick Advocaat Leroy Fer Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties