''Haps traint volgende week waarschijnlijk weer mee''

''Haps traint volgende week waarschijnlijk weer mee''

Ridgeciano Haps is wegens 'medische redenen' niet inzetbaar voor Feyenoord. Wat dat precies inhoudt, is niet duidelijk, maar de club moet hem in ieder geval al enkele weken missen. Dick Advocaat bracht zondagavond echter goed nieuws: volgende week wordt de linksback terug verwacht.

"Volgende week is hij weer terug waarschijnlijk. Dan gaat hij weer trainen en moet hij zelf maar vertellen wat er aan de hand is", zei Advocaat zondagavond in Rondo. De geheimzinnigheid rond zijn afwezigheid zorgde voor heel wat geruchten, waar Hugo Borst eerder in Langs de Lijn ook nog een duit in het zakje deed door te suggereren dat het om psychische problemen zou gaan.

Marco van Basten windt zich naar aanleiding hiervan op over de privacywet. "Het is toch van de gekke dat we dat niet meer mogen weten. Ik vind het onvoorstelbaar, het irriteert me elke week. Waarom mag je in de voetballerij, waar fysiek heel belangrijk is, niet zeggen wat er aan de hand is? Daar moeten we echt mee stoppen." De analist bedoelt daarmee de fysieke blessures, hij snapt wel dat er voor psychische problemen een uitzondering gemaakt wordt qua geheimhouding.

Op 19 november bracht Feyenoord naar buiten dat Ridgeciano Haps, die aan een goed seizoen bezig was, niet inzetbaar was wegens 'medische redenen'. Tot dusver miste hij vijf wedstrijden van de ploeg. Na Steven Berghuis is Haps - samen met Lutsharel Geertruida - nog altijd gedeeld topscorer van Feyenoord. Hij scoorde dit seizoen drie keer.

Lees meer over
Hugo Borst Steven Berghuis Ridgeciano Haps Dick Advocaat Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties