'Slot heeft op geen enkele wijze een toezegging gekregen'

'Slot heeft op geen enkele wijze een toezegging gekregen'

De keuze van Arne Slot om het goed georganiseerde AZ te verruilen voor Feyenoord, waar momenteel geen enkele ruimte voor inkomende transfers is, deed vermoeden dat de Rotterdammers de trainer bepaalde toezeggingen kon doen. Toch is dit niet het geval, schrijft het Algemeen Dagblad maandagochtend.

'Om een van de vele vragen maar meteen weg te nemen: Arne Slot heeft in de gesprekken die hij reeds heeft gevoerd met Feyenoord op geen enkele wijze een toezegging gekregen dat er straks opeens miljoenen klaarliggen om te investeren in de selectie', schrijft de krant. 'Feyenoord zoekt wel naar investeerders, maar ze staan nog niet met grote zakken vol euro's op de stoep.'

Het AD suggereert daarbij ook dat Feyenoord al akkoord is met de trainer die deze week werd ontslagen bij AZ. 'Bij Feyenoord zwijgen ze officieel nog, maar wel met een tevreden glimlach: ze denken dat ze een megaslag hebben geslagen.'

In november kwamen de berichten naar buiten dat Feyenoord in gesprek is met investeerders. Volgens Chris Woerts zouden er meerdere Amerikaanse en een Rotterdamse kandidaat zijn. Het zou gaan om een bedrag van 130 miljoen, waarvan een deel moet worden gebruikt om de Vrienden van Feyenoord uit te kopen.

Lees meer over
Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties