Malacia: ''Ik doe gewoon wat van me gevraagd wordt''

zondag 6 december 2020 16:42 31.855 keer bekeken 170 reacties Pro Shots

Trainer Dick Advocaat deed er tegen Heracles alles aan om toch de bevrijdende treffer te maken. Hij bracht extra aanvallers in en schoof linksback Tyrell Malacia op een gegeven moment door naar de voorhoede. Malacia zelf vond zijn andere positie geen probleem, zo gaf hij na afloop aan.

"Ik doe wat er van me gevraagd wordt", zei een nuchtere Malacia tegenover FOX Sports. "De trainer wilde op een gegeven moment het systeem veranderen, omdat we wat moesten forceren. Dan doe ik dat gewoon. Het is niet onwennig voor mij, ik doe gewoon wat van me wordt gevraagd. Het is jammer dat dat niet goed uitpakt."

Zelf kreeg Malacia in de eerste helft de grootste kans op de openingstreffer, maar hij raakte de lat. "Ik liep door en dacht in eerste instantie dat ik hem in één keer van Jens zou krijgen, maar hij speelde op Nicolai. Die kopte goed door. Ik neem goed aan. Los van dat 'ie er niet in gaat, deed ik alles goed, maar hij had er wel in gemoeten." Dat hij met zijn rechterbeen moest schieten, is voor de linkspoot geen excuus. "Ik kan het ook met rechts. Hij moet er gewoon in."

Malacia werd gewisseld nadat hij wat last had van dezelfde knie die hem eerder enkele weken langs de kant hield. "Ik had een momentje met dezelfde knie waar ik eerder al last van had. We gaan morgen kijken hoe het zit", zei Malacia, die nog niet kan bevestigen of hij donderdag tegen Wolfsberger AC kan spelen. "We kijken morgen."

Gerelateerd nieuws
170 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75510 leden - Op dit moment zijn 1020 mensen actief, waarvan 305 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved