Huiberts negeerde Arnesen: ''Geen behoefte aan lulverhaal''

Huiberts negeerde Arnesen: ''Geen behoefte aan lulverhaal''

De gesprekken met Feyenoord zijn Arne Slot bij AZ niet in dank afgenomen. Toen technisch directeur Max Huiberts en algemeen directeur Robert Eenhoorn lucht kregen van de situatie, grepen zij hard in en werd Slot per direct ontslagen. Ook de handelswijze van Feyenoord wordt door Huiberts flink bekritiseerd.

Zo meldt De Telegraaf dat Frank Arnesen vrijdagavond nog heeft geprobeerd contact op te nemen met Huiberts. "Ik ben door mijn collega vrijdagavond laat op de hoogte gebracht", vertelde hij aan de krant. "Hij heeft mij geprobeerd te bellen. Ik had geen behoefte om hem te spreken. Als je het nieuws eerst van de media moet vernemen en je krijgt vervolgens nog iemand aan de telefoon die waarschijnlijk een lulverhaal gaat ophangen... Daar had ik niet zo'n behoefte aan."

Huiberts vraagt zich af of Feyenoord bewust achter de rug van AZ om achter Slot aan ging. "Laat ik zo zeggen: ik loop lang genoeg mee in deze wereld om te weten dat sommige dingen niet helemaal gaan zoals ze zouden moeten gaan. Ik probeer het zelf altijd goed te doen en mijn collega's netjes te informeren. Maar goed, misschien waren zij ook wel verrast dat zaken bij hun niet allemaal binnenskamers kunnen blijven."

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties