''Feyenoord laat twee heel dure punten liggen''

''Feyenoord laat twee heel dure punten liggen''

Feyenoord is er ook tegen de tien man van Heracles niet in geslaagd om tot een overwinning te komen. De Rotterdammers kregen de nodige kansen, maar wisten het net niet te vinden. Clubwatcher Dennis van Eersel spreekt in zijn analyse namens RTV Rijnmond van een 'heel teleurstellend resultaat' met het oog op het eerdere puntverlies van Ajax en Vitesse.

"De kansen waren er wel", zag Van Eersel. "In de eerste helft al: Malacia die na een prima kopbal van Jørgensen de onderkant van de lat raakte, Jørgensen die zelf een enorme kans kreeg. Hij kiest voor een stiftje, dat begreep ik niet zo goed. Hij had hem tegen de touwen aan moeten jassen. Ook in de tweede helft waren er nog mogelijkheden, zeker toen Berghuis erbij kwam namens Feyenoord."

Berghuis stond niet aan de aftrap omdat hem rust te gunnen in aanloop naar het 'sleutelduel' in de Europa League tegen Wolfsberger AC. "Maar vandaag stond er ook wat op het spel voor Feyenoord. Het laat twee heel dure punten liggen, wetende dat gisteravond Ajax en Vitesse al verloren en dat Feyenoord echt kon inlopen en op twee punten van Ajax kon komen. Dat hebben ze nagelaten, daarom vind ik het een zeer teleurstellend resultaat. Opnieuw niet verloren in de Eredivisie, maar het aantal gelijke spelen begint toch te veel aan te tikken, als je daadwerkelijk tot het einde mee wil doen om de titel."

Lees meer over
Steven Berghuis Tyrell Malacia Vitesse ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties