Harroui: ''Het is een mooie club, maar zo zijn er meerdere''

Harroui: ''Het is een mooie club, maar zo zijn er meerdere''

Na de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta op 18 oktober viel op dat Abdou Harroui in gesprek was met trainer Dick Advocaat. "We spraken over de volgende stap", vertelde de 22-jarige middenvelder toen aan FOX Sports. In de live-uitzending van Voetbal International legt hij dat verder uit.

"Advocaat was een interview aan het geven en ik was daarna", vertelde Harroui. "Hij kwam even naar me toe, die natuurlijk met mij heeft samengewerkt bij Sparta. We kennen elkaar van die periode en hadden een gesprek over de toekomst. Wat een mooie stap zou zijn in mijn carrière, daar waren we een beetje over aan het sparren." Omdat het om Advocaat ging, is het aannemelijk dat bij 'een mooie stap' aan Feyenoord gedacht moet worden. "Feyenoord is ook een mooie club, maar zo zijn er meerdere."

Harroui was afgelopen zomer dicht bij een transfer naar FC Groningen, maar zag deze afketsen. De Spartaan gaf ook al eens aan graag de stap naar de top drie te maken, maar Feyenoord was toen niet geïnteresseerd. Zijn contract loopt in de zomer van 2022 af, maar Harroui houdt de optie van een winters vertrek komende maand open. "Ik hou er wel rekening mee. Een speler mag ambities hebben, die heb ik ook en ik wil de volgende stap maken." Harroui geeft aan dat zijn voorkeur uitgaat naar een club die 'technisch en verzorgd voetbalt'.

Lees meer over
FC Groningen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties