'Slot en Feyenoord zijn al rond'

'Slot en Feyenoord zijn al rond'

Feyenoord heeft zich vandaag gemeld bij Arne Slot en AZ. De Rotterdammers willen de 42-jarige trainer overnemen en als opvolger van Dick Advocaat presenteren. Het Algemeen Dagblad bevestigt het nieuws van eerder vandaag: Slot is de eerste kandidaat waar de pijlen op gericht worden.

Arnesen heeft vandaag veel vragen ontvangen over de onderhandelingen met AZ, maar de technisch directeur benadrukt dat hij pas met nieuws naar buiten komt als het helemaal concreet en afgerond is. Slot wil ook vandaag niet ingaan op de gesprekken met Feyenoord. Hij laat wel weten dat de huidige situatie ‘onrust geeft in een hele belangrijke periode voor AZ'.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vertelt in Veronica Inside het volgende over de berichtgeving van vandaag: ''Ja dat is serieus! Je moet natuurlijk meerdere bronnen hebben, maar ik heb iemand gesproken en die zegt dat het al rond is. Hier kan ik het wel zeggen, maar als ik een heel stuk maak moet ik vier bronnen hebben.''

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat Frank Arnesen Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties