''Je kunt niet zeggen dat het alleen maar pech is''

''Je kunt niet zeggen dat het alleen maar pech is''

Bij Feyenoord is het aantal blessures een van de meest besproken onderwerpen. Het is voor Dick Advocaat elke week weer puzzelen en kijken wie er fit genoeg zijn om te starten. Gisteren in de thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb vielen Bryan Linssen en Uroš Spajić uit.

Journalist Ruud van Os vraagt zich af wat er toch mis is bij Feyenoord. "Je kunt toch niet zeggen dat het alleen maar pech is, al die blessures? Er moet toch iets niet goed gaan daar?" De Rotterdammers kunnen dit weekend wel weer beschikken over Bart Nieuwkoop. De verdediger was ziek en daardoor niet inzetbaar. Feyenoord-watcher Dennis van Eersel denkt niet dat de stadionclub bijvoorbeeld op een verkeerde manier de spelers belast.

''Feyenoord haalt spelers uit een segment waarvan je weet: daar is iets mee'', vertelt Van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Neem Leroy Fer. Als die topfit was, had hij op een hoger niveau dan bij Feyenoord gespeeld. En zo zijn er meer spelers met een krasje, die al niet fit aan een seizoen beginnen. Als die spelers dan wegvallen en de wel-fitte spelers moéten alles spelen, dan krijg je overbelasting. En dan gaan op een gegeven moment in dat sneeuwbaleffect ook spelers als Linssen op een gegeven kans krijgen op blessures.''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Dick Advocaat Leroy Fer Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties