Rotterdamse politiek wil Feyenoord blijven steunen

Rotterdamse politiek wil Feyenoord blijven steunen

De coronacrisis draagt niet echt bij aan het verwezenlijken van Feyenoord City. Mocht er een streep door het stadionplan gaan, dan zal de Rotterdamse politiek Feyenoord wel blijven steunen om De Kuip op te gaan knappen. Wethouder Bas Kurvers (Bouwen, VVD): "Dan de club helpen met De Kuip."

Dat de bouw van het nieuwe stadion niet door zou kunnen gaan was gisteren onderwerp van gesprek bij de Rotterdamse politiek. Feyenoord zelf wil wel graag een nieuw stadion, maar zal pas volgend jaar beslissen of dat wel of niet haalbaar is. Gemeenteraadsleden zetten inmiddels hun vraagtekens bij het project. Vooral Leefbaar, SP, de Partij voor de Dieren en 50Plus hebben hun bedenkingen, aldus het Algemeen Dagblad.

Gemeenteraadslid Robert Simons van Leefbaar vindt dat, wanneer Feyenoord City eventueel niet door zou kunnen gaan, de gemeente alle hulp, behalve financiële, moet geven aan het renoveren van De Kuip. "Er moet perspectief zijn voor Feyenoord." Kurvers is het eens met Simons wat dat betreft. "Al betekent dat geen carte blanche. We zullen de procedures moeten doorlopen, maar daar werken we wel hard aan mee."

Lees meer over
De Kuip Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties