Rotterdamse politiek wil Feyenoord blijven steunen

vrijdag 4 december 2020 10:23 36.125 keer bekeken 145 reacties Pro Shots

De coronacrisis draagt niet echt bij aan het verwezenlijken van Feyenoord City. Mocht er een streep door het stadionplan gaan, dan zal de Rotterdamse politiek Feyenoord wel blijven steunen om De Kuip op te gaan knappen. Wethouder Bas Kurvers (Bouwen, VVD): "Dan de club helpen met De Kuip." 

Dat de bouw van het nieuwe stadion niet door zou kunnen gaan was gisteren onderwerp van gesprek bij de Rotterdamse politiek. Feyenoord zelf wil wel graag een nieuw stadion, maar zal pas volgend jaar beslissen of dat wel of niet haalbaar is. Gemeenteraadsleden zetten inmiddels hun vraagtekens bij het project. Vooral Leefbaar, SP, de Partij voor de Dieren en 50Plus hebben hun bedenkingen, aldus het Algemeen Dagblad.

Gemeenteraadslid Robert Simons van Leefbaar vindt dat, wanneer Feyenoord City eventueel niet door zou kunnen gaan, de gemeente alle hulp, behalve financiële, moet geven aan het renoveren van De Kuip. "Er moet perspectief zijn voor Feyenoord." Kurvers is het eens met Simons wat dat betreft. "Al betekent dat geen carte blanche. We zullen de procedures moeten doorlopen, maar daar werken we wel hard aan mee."

Gerelateerd nieuws
145 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75318 leden - Op dit moment zijn 943 mensen actief, waarvan 307 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved