Advocaat genoot van supporters: ''Moeten we terugbetalen''

Advocaat genoot van supporters: ''Moeten we terugbetalen''

Feyenoord speelt vanavond een zeer belangrijke wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Dat belang werd nog eens onderstreept door de supporters, die met een vuurwerkactie de spelersbus opwachtten bij De Kuip. Advocaat heeft genoten van de actie.

"Het is belangrijk dat de fans achter ons blijven staan", vertelt de trainer aan RTL 7. "Dit geeft altijd een heel goed gevoel. Dat moeten we vanavond maar terugbetalen in de wedstrijd." De wedstrijd is de eerste nadat Advocaat zijn vertrek bij Feyenoord aankondigde. Hij verwacht niet dat dat invloed heeft op het duel. "Dat wordt gewoon aangenomen en je gaat weer verder. Zo heb ik dat zelf ook ervaren toen ik voetballer was. Dat moet niet zo'n groot probleem zijn."

[readmore=55912]

Een makkelijke opgave wordt het niet, want Dinamo Zagreb kreeg in deze Europa League-campagne nog geen doelpunt tegen. Toch denkt Advocaat op basis van de uitwedstrijd dat zijn ploeg daar verandering in kan brengen. "We hebben toen wel kansen gekregen: de penalty, maar ook andere mogelijkheden. We hebben daar een zeer goede wedstrijd gespeeld tot we met tien man moesten spelen. Dan wordt het moeilijk, want het is kwalitatief een goede ploeg."

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties