Fraser lacht: ''Ik sta al jaren niet op het lijstje''

Fraser lacht: ''Ik sta al jaren niet op het lijstje''

De naam van Henk Fraser wordt in de media al jaren in verband gebracht met het hoofdtrainerschap bij Feyenoord. Nu Dick Advocaat heeft aangekondigd na dit seizoen te stoppen, is hij opnieuw een veel genoemde kandidaat. In gesprek met RTV Rijnmond geeft Fraser aan de vragen over zijn toekomst nog niet zat te zijn.

"Natuurlijk wordt je er indirect op geattendeerd, maar het valt hartstikke mee", reageert de huidige trainer van Sparta op de geruchten. "Men weet ook dat ik het uitstekend naar mijn zin heb bij Sparta." Eerder suggereerde Ruud van Os namens hetzelfde medium dat Fraser niet op het lijstje staat bij Feyenoord. "Dat sta ik al jaren niet", lacht Fraser. "Het zou verrassend zijn als dat nu wel zo was."

Fraser vervolgt: "Ik heb het naar m'n zin. Natuurlijk heb ik ambities, dat kan niemand mij kwalijk nemen, maar ik denk dat iedereen binnen de club weet hoe gretig ik ben om hier te presteren en weer een jaar Eredivisiebehoud voor elkaar te krijgen."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties