Van Bronckhorst mist familie en neemt ontslag

Van Bronckhorst mist familie en neemt ontslag

Giovanni van Bronckhorst heeft vandaag ontslag genomen bij Guangzou R&F. De oud-Feyenoorder mist zijn familie en wil daardoor niet langer werken in China. De Nederlanders Jean Paul van Gastel, Yori Bosschaart en Arno Philips keren ook weer terug. Van Bronckhorst was één jaar actief in de Chinese Super League.

Guangzou R&F heeft het nieuws nog niet officieel wereldkundig gemaakt, maar dat is slechts een kwestie van tijd. ''Hij wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen”, bevestigt zijn zaakwaarnemer Guido Albers in gesprek met De Telegraaf. ''Door de strenge coronaregels heeft hij zijn familie sinds begin maart niet meer gezien. Het was een mooi avontuur in een nieuwe competitie maar nu is het genoeg.''

Van Bronckhorst was voor zijn avontuur in China vier jaar hoofdtrainer in De Kuip, waarin liefst vijf prijzen werden veroverd. Onder leiding van de 106-voudig international werd Feyenoord in 2017 na achttien jaar weer landskampioen en konden daarnaast de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal tweemaal worden toegevoegd aan de prijzenkast.

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties