''Het is wel teleurstellend als je telkens hoort dat er niks kan''

''Het is wel teleurstellend als je telkens hoort dat er niks kan''

Feyenoord kan weliswaar uitstekende resultaten overleggen onder de leiding van Dick Advocaat, maar zowel het spel, de financiële mogelijkheden als de breedte van de selectie laten te wensen over. Advocaat: "Door omstandigheden hebben we vijf of zes jongere spelers de kans gegeven."

"Zij zijn enorm in waarde gestegen. We doen nog steeds aardig mee, dus de groep heeft het gewoon naar behoren gedaan. Als je je individuele kwaliteiten omhoog kan gooien, ga je misschien wat langer meedoen", aldus Advocaat tegen RTV Rijnmond.

"Feyenoord heeft qua club een grote naam. Ook vanwege de fans. Maar financieel kunnen we al tien jaar niks doen", zo vervolgt Advocaat. "Dus er gaat iets verkeerd, waar dan ook. Als je ieder jaar om de week 45.000 mensen trekt en dan nog kan je niet hetzelfde doen als PSV of Ajax...dat vind ik jammer. Het is geweldig om hier te werken, maar het is wel teleurstellend als je telkens hoort dat er niks kan. De TD heeft daar niks mee te maken. Het zit veel hoger."

Lees meer over
PSV ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties