Toornstra weer fit, Malacia traint voluit mee

Toornstra weer fit, Malacia traint voluit mee

In aanloop naar de belangrijke thuiswedstrijd van Feyenoord in de groepsfase van de Europa League trainen Jens Toornstra en Tyrell Malacia weer mee. De verdediger en middenvelder waren niet inzetbaar vanwege blessures, maar trainen op de woensdagochtend training weer voluit mee.

Dit meldt RTV Rijnmond. Het is voor trainer Dick Advocaat nog wel de vraag of Toornstra en Malacia weer in de basis kunnen starten. De twee Feyenoorders zijn tegen Dinamo Zagreb dus een twijfelgeval. Bart Nieuwkoop is geschorst en dus niet inzetbaar, maar ontbrak op de training omdat hij nog altijd ziek is.

Update 14:00 | Jens Toornstra kan morgen tegen Dinamo Zagreb in de basis starten. De middenvelder laat weten in aanloop naar het thuisduel dat hij helemaal fit is. ''Ik ben weer 100% fit. Tegen Fortuna kreeg ik last van mijn hamstring. Toen hebben we er alles aan gedaan om tegen Moskou te spelen. Daar kon ik eigenlijk niet 100% alles doen wat ik wilde. Met het komende programma leek het ons verstandig om een wedstrijd over te slaan.''

Update 14:25 | Malacia gaat ook minunten maken tegen Dinamo Zagreb. De trainer heeft aangegeven dat de verdediger gaat starten morgen.

Lees meer over
Sven van Beek Bart Nieuwkoop Jens Toornstra Tyrell Malacia Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties