Driessen: ''Ik denk dat Arne Slot een goede kandidaat zou zijn''

Driessen: ''Ik denk dat Arne Slot een goede kandidaat zou zijn''

Dick Advocaat vertrekt aan het eind van het seizoen bij Feyenoord en assistenten Cor Pot en Zeljko Petrovic volgen in het kielzog van De Kleine Generaal. Journalist Valentijn Driessen is niet verrast door het afscheid van Advoccaat. "Enkele weken geleden heb ik eigenlijk al gehoord dat dit zijn laatste seizoen zou zijn."

"Dick Advocaat verraste mij afgelopen zondag wel, toen hij de deur ineens op een kier zette. Ik was van mening dat dit wel zijn laatste seizoen zou zijn en dat Feyenoord op zoek is naar een andere trainer", aldus Driessen voor de camera van De Telegraaf. "Ze zijn nu een weg ingeslagen met Frank Arnesen en daar hoort een jongere trainer bij."

"Hij heeft het fantastisch gedaan, laten we dat voorop stellen, zeker met het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft, maar ze hebben ze niet allemaal gewonnen. Ze hebben er ook een hoop gelijkgespeeld", zo vervolgt de journalist. De technische staf is opvallend oud op dit moment. "Het zijn vier opa's en zo werden ze in de spelersgroep ook omschreven 'daar hebben we ze weer, de vier opa's'. Dat werd wel met een lichte glimlach gezegd, maar er zit natuurlijk wel iets achter. Daar wil Feyenoord gewoon vanaf. John de Wolf blijft sowieso in de technische staf, want die heeft nog een contract tot medio 2022."

"Ze zoeken een jonger iemand die toch ervaring heeft, die ook lnternationaal wat heeft gedaan met zijn clubs. Nou, het meest voor de hand liggend is Arne Slot van AZ. Ik denk dat het een promotie is van AZ naar Feyenoord en ik denk dat Arne Slot een goede kandidaat zou zijn. Als ik Feyenoord zou zijn, dan zou ik altijd voor Arne Slot gaan." Al staat Slot ook op het lijstje van Ajax om hun huidige trainer Erik ten Hag op te volgen. "Het zou natuurlijk wel een stunt zijn als Feyenoord hem voor de neus van Ajax weg zou kapen."

Lees meer over
ajax Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties