Derksen: ''Ik vind Van Bommel echt een goede jongen voor Feyenoord''

Derksen: ''Ik vind Van Bommel echt een goede jongen voor Feyenoord''

Er waren veel geluiden dat Dick Advocaat er nog een jaartje aan vast zou plakken bij Feyenoord. De laatste tijd werd het echter steeds duidelijker dat de trainer na dit seizoen zou gaan vertrekken. Dit tot verrassing van analist Johan Derksen. "Hij heeft ons allemaal in de maling genomen van de week, ja, leuk."

"Ik denk dat Dick de situatie goed bestudeerd heeft en tot de conclusie gekomen is dat er ook volgend jaar geen geld is om het elftal echt te versterken en dan blijft het een soort vechten tegen de bierkaai, want aan het eind van je carriere wil je wel successen. Wat Dick nu moet doen is met middelmatig materiaal topprestaties leveren. Daar slaagt hij in, maar dat is niet vol te houden natuurlijk", aldus Derksen bij SBS6.

Tafelgast Wim Kieft denkt dat een opvolger vinden nog niet zo gemakkelijk gaat worden. "Het is nog een hele klus om een nieuwe trainer te vinden. Dan kom je bij de bekende namen: Fraser, misschien die Duitser van Vitesse (Thomas Letsch - red.)." Derksen heeft een andere optie. "Ik zou Mark van Bommel een goede keus voor Feyenoord vinden. Ik vind van Bommel echt een goede jongen voor Feyenoord. Ik vind Fraser ook uitermate geschikt voor Feyenoord. De naam Kuyt hoor je gelukkig niet meer vallen, want het zou heel naief zijn om iemand zonder enige ervaring daar neer te zetten. Ik heb er wel graag iemand bij die van de hoed en de rand weet in de voetbalwereld."

Lees meer over
Johan Derksen Vitesse Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties