VI: Arnesen negeert Advocaat in plannen nieuw seizoen

VI: Arnesen negeert Advocaat in plannen nieuw seizoen

Dick Advocaat lijkt bezig te zijn aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. Volgens Voetbal International is technisch directeur Frank Arnesen al druk bezig met volgend seizoen en bouwt de Deen aan een nieuw elftal. Ook moet er een nieuwe koers gevaren gaan worden in De Kuip en past Advocaat niet in de plannen.

Advocaat, die al ruim een jaar ongeslagen is met Feyenoord in de Eredivisie, hoorde nog niks van Arnesen over zijn aflopende contract. De technische staf wordt ook niet betrokken bij gesprekken over het nieuwe seizoen en dat zorgt volgens het weekblad voor een spanningsveld in Rotterdam-Zuid. Enige vorm van communicatie tussen de directie en de staf is er niet.

Advocaat wordt volgens bronnen intern aan zijn lot overgelaten. De trainer riep onder meer om een extra spits. ''Het is bijna sneu voor Dick '', vertelt een bron aan Voetbal International. ''Hij presteert fantastisch, maar krijgt meer respect van de buitenwacht dan intern het geval is. Want wat heeft Arnesen nou voor hem gedaan? Niks.'' Intern wordt Dirk Kuyt wel betrokken bij de plannen voor volgend seizoen.

Lees meer over
De Kuip Dirk Kuyt Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties