''Dan zegt iedereen 'het kost ook niks', maar het is ook niks!''

''Dan zegt iedereen 'het kost ook niks', maar het is ook niks!''

De mannen van Veronica Inside brandden in hun programma verschillende Feyenoorders af, maar waren lovend over Feyenoordtrainer Dick Advocaat. Johan Derksen: "Dick heeft zo'n humor gekregen. Dat wil zeggen: vroeger was hij ook leuk als hij ontspannen was, maar hij is nu ook rond wedstrijden ontspannen."

René van der Gijp is ook onder de indruk van De Kleine Generaal. "Als hij donderdag een resultaat haalt is dat een wonder. Als hij met dat elftalletje dat er nu staat naar de volgende dinge van de Europa Cup loodst, dan moet hij echt een groot standbeeld krijgen, groter dan-ie zelf is."

De analist is echter helemaal niet te spreken over sommige spelers van Feyenoord, zoals bijvoorbeeld Bryan Linssen. "Die linksbuiten raakt ook geen knikker he? Da's helemaal niks joh, die komt nog geen lantaarnpaal voorbij." De Snor bevestigt die woorden, maar spaart ook sterkhouder Steven Berghuis niet. "Dat linksbuitentje had het niet, maar Berghuis krijgt altijd iets moedeloos' over zich in de wedstrijd als het niet lukt."

Ook gelegenheidslinksachter George Johnston moest er aan geloven bij Gijp. "Je hebt er geen klote aan, aan die Johnston. Dan zegt iedereen 'het kost ook niks', maar het is ook niks! Wat heb je in godsnaam aan die gozer? Die kan er helemaal geen flikker van! Zo'n grote club met zo'n scouting: dan ga je toch niet iemand halen omdat Steven Gerrard zegt 'da's een aardige speler'? Rot op!" Johnston is, na een tip van Gerrard, op voorspraak van Dirk Kuyt naar De Kuip gekomen, maar de analist vindt die manier van werken maar niks. "Ook Jaap Stam mocht die kleine kutkabouter (Liam Kelly - red.) meenemen. Dat ga je toch bekijken? Je gaat toch niet maar op iemand z'n blauwe ogen zo'n gozer aannemen?"

Lees meer over
De Kuip Johan Derksen Steven Berghuis Dirk Kuyt Dick Advocaat Liam Kelly Bryan Linssen George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties