Aboutaleb hoopt op supporters in stadions in het nieuwe jaar

Aboutaleb hoopt op supporters in stadions in het nieuwe jaar

Er gaan steeds meer stemmen op om weer een beperkt aantal mensen toegang te verlenen tot de stadions. Ook burgemeester en veiligheidsregio-voorzitter Ahmed Aboutaleb wil graag weer mensen in de stadions. "Ik hoop zo dat de situatie zich daarvoor leent, zowel voor de sfeer in het stadion als voor de kassa van de voetbalclubs."

"Zo'n besluit zal het kabinet altijd in overleg nemen en ongetwijfeld zullen ook de deskundigen daar hun zegje over doen. Maar als zij zeggen dat het onder bepaalde voorwaarden kan, bijvoorbeeld als je het met mondkapjes of anderszins organiseert, en het kabinet vraagt aan ons of het haalbaar is, dan werk ik daar graag aan mee", aldus Aboutaleb voor de camera van RTV Rijnmond.

De burgemeester blijft in contact met Feyenoord. "Ik hoop oprecht dat de omstandigheden na de winterstop, in de eerste of tweede week erna, gunstiger zijn dan waar we nu zitten. Dan zijn we al wel anderhalve maand verder, dus op hoop van zegen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties