Kein Geloel: ''Waarom zo geheimzinnig over Haps?''

Kein Geloel: ''Waarom zo geheimzinnig over Haps?''

Zagen we afgelopen zondag het slechtste Feyenoord van dit seizoen? Tegen FC Utrecht was het niet veel soeps, maar dat had dan ook te maken met de volle lappenmand. Van Sven van Beek tot Róbert Bozeník, en van Leroy Fer tot Justin Bijlow; de blessureklanten werden bij Fox Sports allemaal in beeld genomen. Van spookvoetballer Christian Conteh was geen enkel spoor. En hoe zit het eigenlijk met Ridgeciano Haps? Waarom is Feyenoord zo geheimzinnig over zijn afwezigheid?

Johan, Wesley en stagiair Robin hebben het uiteraard ook over de kans op Europese overwintering. Dat komt met een overwinning op Dinamo Zagreb wel érg dichtbij. Het zou een prestatie van jewelste zijn voor Dick Advocaat, die in de eredivisie van Feyenoord een onklopbare ploeg heeft gemaakt. Maar waarom wordt er in de podcast dan geopperd dat Feyenoord misschien een keer beter kan verliezen? Je hoort het in aflevering 179 van Kein Geloel.

Kein Geloel · #KG179 - "Waarom zo geheimzinnig over Haps?"

Lees meer over
Ridgeciano Haps Sven van Beek Justin Bijlow FC Utrecht Dick Advocaat Kein Geloel Leroy Fer Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties