Kein Geloel: ''Waarom zo geheimzinnig over Haps?''

dinsdag 1 december 2020 01:00 88.625 keer bekeken 130 reacties Pro Shots

Zagen we afgelopen zondag het slechtste Feyenoord van dit seizoen? Tegen FC Utrecht was het niet veel soeps, maar dat had dan ook te maken met de volle lappenmand. Van Sven van Beek tot Róbert Bozeník, en van Leroy Fer tot Justin Bijlow; de blessureklanten werden bij Fox Sports allemaal in beeld genomen. Van spookvoetballer Christian Conteh was geen enkel spoor. En hoe zit het eigenlijk met Ridgeciano Haps? Waarom is Feyenoord zo geheimzinnig over zijn afwezigheid?

Johan, Wesley en stagiair Robin hebben het uiteraard ook over de kans op Europese overwintering. Dat komt met een overwinning op Dinamo Zagreb wel érg dichtbij. Het zou een prestatie van jewelste zijn voor Dick Advocaat, die in de eredivisie van Feyenoord een onklopbare ploeg heeft gemaakt. Maar waarom wordt er in de podcast dan geopperd dat Feyenoord misschien een keer beter kan verliezen? Je hoort het in aflevering 179 van Kein Geloel.

Gerelateerd nieuws
130 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 34 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved