Johnston: ''Justin hielp me met mijn positionering''

Johnston: ''Justin hielp me met mijn positionering''

George Johnston was een van de weinige Feyenoorders die wel met een positief gevoel terug zal kijken op het duel tegen FC Utrecht. De Schot maakte namelijk - net als Jordy Wehrmann - zijn basisdebuut in Feyenoord 1. Na afloop stond hij Feyenoord TV te woord.

"Het was een grote dag voor mij persoonlijk", begon Johnston. "Ik keek er erg naar uit en heb ervan genoten, maar het is jammer dat we niet de drie punten konden pakken." Hoewel er geen supporters in het stadion zaten, werd hij toch voortdurend aangemoedigd door zijn geblesseerde ploeggenoten op de tribune. "Ik hoorde Justin veel. Hij hielp me met mijn positionering. Het zijn goede vrienden en ze hebben me erg geholpen."

Nu Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia nog altijd afwezig zijn en ook Bart Nieuwkoop door zijn schorsing niet inzetbaar is, is de kans groot dat Johnston ook tegen Dinamo Zagreb op een basisplaats kan rekenen. "Het is aan de trainer, maar ik voel me erg goed. Aan het einde was ik een beetje moe, maar ik ga herstellen en me voorbereiden voor donderdag voor het geval ze me nodig hebben."

Lees meer over
Ridgeciano Haps Bart Nieuwkoop Tyrell Malacia Jordy Wehrmann FC Utrecht George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties