Van den Kerkhof fluit Feyenoord tegen Heracles

Van den Kerkhof fluit Feyenoord tegen Heracles

De thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Heracles van aanstaande zondag zal onder leiding staan van Martin van den Kerkhof. Hij wordt bijgestaan door assistenten Richard Brondijk en Mark Strijker en vierde official Edgar Bijl. Martin Pérez is de VAR, geassisteerd door Kevin Bodde.

Dat maakte de KNVB maandagmiddag bekend. Van den Kerkhof is al sinds seizoen 2013/14 actief in de Eredivisie, maar floot nog nooit een competitiewedstrijd van Feyenoord. Eén keer had hij een bekerwedstrijd van de Rotterdammers onder zijn hoede: de achtste finale van vorig seizoen tegen Fortuna Sittard (1-2 winst na verlenging). Van den Kerkhof gaf toen twee gele kaarten, beiden aan Fortuna.

Feyenoord trapt zondagmiddag om 12:15 uur af tegen Heracles, de nummer vijftien van de Eredivisie. Heracles won aan het begin van deze maand knap met 4-1 van FC Utrecht, maar verloor de drie wedstrijden die volgden tegen VVV (3-2), Ajax (5-0) en AZ (1-2). Feyenoord speelt eerst nog een midweeks duel tegen Dinamo Zagreb, aanstaande donderdag om 18:55 uur.

Lees meer over
FC Utrecht ajax Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties