''Er waren er nog een paar net zo dramatisch als Jørgensen''

maandag 30 november 2020 04:29 44.825 keer bekeken 245 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen was niet tevreden met zijn wissel in de wedstrijd tegen FC Utrecht, maar dat leverde in de media vooral onbegrip op. Ook Willem van Hanegem snapte de reactie van de spits niet. "Eigenlijk had hij gisteren bij het verlaten van het veld moeten zeggen: 'Trainer, bedankt dat jullie het elke keer maar weer met mij proberen'."

"'Ik laat sinds 2017 eigenlijk nooit meer echt iets zien, ik sta er soms wel, maar raak al tijden nauwelijks een bal. En oh ja, de supporters staan voor mijn appartement met fakkels en spandoeken. Dat is mooi van die mensen, maar het is eigenlijk iets om me kapot voor te schamen, want ze doen het omdat ik het niet laat zien'. Maar nee, Jørgensen vond zijn wissel onterecht", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

"Nou was er één ding dat die gedachtengang nog een beetje rechtvaardigde. Er waren er nog een paar net zo dramatisch als Jørgensen. Ik heb Steven Berghuis helemaal niet gezien. Mark Diemers lag de hele wedstrijd op de grond en scheidsrechters weten dat inmiddels allemaal wel. Op Varkenoord lopen ze trots met de borst vooruit dat ze Lutsharel Geertruida hebben opgeleid, maar hij haalt soms alleen een krappe voldoende als hij linksback staat. En waarom ze die Schot George Johnston hebben gehaald, is helemaal een raadsel. Als je dergelijke spelers niet kunt opleiden, dan is er iets mis."

Jordy Wehrmann kon wel op de goedkeuring van Van Hanegem rekenen, evenals de vervanger van Justin Bijlow. "Nick Marsman heeft het geweldig gedaan, terwijl dat eigenlijk maar een bescheiden derde keeper was."

Gerelateerd nieuws
245 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 288 mensen actief, waarvan 62 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved