''Misschien wil hij wel meer risico nemen met sommige spelers''

zondag 29 november 2020 20:47 32.850 keer bekeken 91 reacties Pro Shots

Feyenoord verspeelde vandaag weer twee punten in een thuiswedstrijd. Het gemis van Het Legioen leek de Rotterdammers duidelijk parten te spelen. Feyenoord watcher Dennis van Eersel snapt dat de supporters ontevreden waren over de wedstrijd. "Als de verhoudingen zijn zoals vandaag in De Kuip, dan is dat voor een Feyenoorder natuurlijk pijnlijk om te zien."

Dick Advocaat was na afloop van de wedstrijd geen gelukkig man. "Natuurlijk kan ik me de ergernis bij Advocaat voorstellen. Hij weet ook hoe Feyenoord er voorstaat en dat dit straks twee hele dure punten kunnen blijken te zijn. Hij ziet het gat een stukje groter worden daardoor", aldus Van Eersel voor de camera van Voetbalprimeur.

"Misschien wil hij wel meer risico nemen met sommige spelers. Toornstra er toch bij, misschien had dat het verschil gemaakt. Sinisterra wil hij er graag bij, misschien iets sneller dan het kan. Aan de andere kant zijn er mensen binnen de club die op de rem trappen, terecht, want anders blaas je zo'n speler op en ben je 'm nog langer kwijt. Maar vandaag miste Feyenoord wel heel erg veel spelers, dus ik snap die ergernis." 

Feyenoord heeft Europese overwintering in de Europa League nog steeds in eigen hand, maar die wedstrijden gaan ook veel van de spelers vergen. "Het is Feyenoord heel veel waard om voor het eerst sinds vijf jaar weer eens Europees te overwinteren. Het is even niet anders, maar Feyenoord kan niet iets laten lopen, absoluut niet." 

Tot slot ging het nog over de wissel van Nicolai Jørgensen. De Deen was niet blij en er ontstond een discussie met Advocaat. "Van beide kanten begrijp ik het wel, die doen daar niet zo moeilijk over. Dat is topsport, emotie hoort erbij in de voetballerij. Advocaat loopt al zo lang mee: dat soort akkefietjes, die horen erbij in een seizoen en ik denk dat er niet zoveel mis mee is."

Gerelateerd nieuws
91 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 28 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1694 mensen actief, waarvan 370 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved