Jonk sprak niet met Arnesen over trainerschap bij Feyenoord

Jonk sprak niet met Arnesen over trainerschap bij Feyenoord

Sinds Francesco Antonucci aangaf Wim Jonk een geschikte trainer voor Feyenoord te vinden, wordt hij geregeld genoemd in een rijtje mogelijke opvolgers van Dick Advocaat. Zondagochtend was de huidige trainer van FC Volendam te gast in Goedemorgen Eredivisie en kon hij zelf reageren.

Zo stelde presentator Milan van Dongen dat het makkelijk speculeren is, aangezien Jonk een goede band heeft met Feyenoord-technisch directeur Frank Arnesen, met wie hij ook de deal rond Antonucci regelde. "Daar hebben we niet over gesproken", zegt Jonk echter over het hoofdtrainerschap bij Feyenoord. "Het ging puur over spelers en over voetbal. Frank is ook liefhebber van voetbal."

Hans Kraaij - die zelf vermoedt dat Dick Advocaat er nog een jaar aan vastplakt - vraagt Jonk of hij van plan is zijn contract bij Volendam (tot 2022) volledig uit te zitten. "In de voetballerij weet je het nooit", reageert Jonk. "Maar ik heb wel ergens voor gekozen. Als ik ergens voor ga, wil ik het ook goed neerzetten."

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties