Kerk roemt Het Legioen: ''Super intimiderend''

Kerk roemt Het Legioen: ''Super intimiderend''

Gyrano Kerk neemt het morgen met FC Utrecht op tegen Feyenoord in De Kuip. In aanloop naar de wedstrijd laat de aanvaller van de tegenstander zich uit over De Kuip en de supporters. Kerk roemt Het Legioen en is onder de indruk van de sfeer.

''Als ik daar wat zei, hoorde ik mezelf niet eens. En je krijgt woorden naar je toegesmeten, je weet toch, dat kunnen we niet eens op camera zeggen'', vertelt Kerk in gesprek met Soufiane Touzani in zijn televisieprogramma Tiki Taka Touzani. ''Daar gaat het er echt super fanatiek aan toe. Het is wel super intimiderend als je daar komt. De thuisploeg heeft daar echt heel veel profijt van gehad, denk ik.”

Ajax heeft minder indruk gemaakt op Kerk. De ArenA staat niet bekend om een geweldige sfeer. ''Nee, daar heb je gewoon veel mensen.'' De aanvaller noemt De Graafschap als nummer drie van clubs met de meest fanatieke aanhang. “Maar dat is geen Eredivisie, sorry. Maar die fans zijn me wel bijgebleven. Dan zet ik PSV op drie. FC Utrecht op twee en Feyenoord op één, qua fanatieke aanhang.''

Lees meer over
De Kuip PSV FC Utrecht ajax De Graafschap
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties